Arvostelut: Keto BodyTone

 • Johannes
  Viimeksi lääkäri sanoi, että minun nivelet tai menettää paino, tai valmistautuu kauhea elämä, koska nivelrikko ei salli minun kävellä. Sitten lääkäri suositteli Keto BodyTone. Kiitos heille olen menettänyt 32 kiloa.
  Keto BodyTone
 • Maria
  Se, että ystäväni, joka on myös koko elämän kamppailevat ylipaino, suositellaan Keto BodyTone. Kun tilasin ne ja testata. En voi sanoa, että he tekevät vie pois näläntunteen ja vähentää ruokahalua. Olen tyytyväinen hankintaan.
  Keto BodyTone
 • Johanna
  Käytän kapseleita ensimmäistä kertaa. Raskauden aikana en saanut ylimääräistä painoa ja ei ruokavalion auttoi. Liikuntatunteja ei ollut aikaa. Sitten läheinen ystäväni neuvoi Keto BodyTone. Otti aamulla ja illalla, 2 kertaa päivässä. Menetin 7 kg.
  Keto BodyTone
 • Johannes
  Olen käyttänyt kapseleita Keto BodyTone. Minun onnistui päästä eroon ryppyjä sivuilla. Olen kuitenkin sovelluksen myös harjoittaa liikuntaa. Luulen, että järjestelmän ansiosta, pystyin menettää 29 kg.
  Keto BodyTone
 • Helena
  Olen ollut paini, jossa on 10 ylimääräistä kiloa. Joten, kun yrittää ruokavalion, tuli koko laihtumiseen kapselit Keto BodyTone. He auttoivat minua menettää kaikki ylimääräinen kiloa. Jäin miellyttävä shokki. Ehdotan.
  Keto BodyTone
Käyttäjäarvostelu Keto BodyTone
4.1
29